Om Arena

Hos oss på Arena Kolgrill är grillen alltid tänd för att du som gäst ska kunna få njuta av de fantastiska smaker som blir när fina råvaror och färska kryddor blandas och tillagas över en äkta het kolbädd.

Familjen Seker har sitt ursprung i en bergsby i norra Kurdistan där de växt upp med närheten till färska kryddor, färsk fisk och djur som alltid drivits på naturligt bete. Där grillade man sin mat både när man drev sin boskap uppe på hög höjd där snön ibland ligger kvar på sommaren likaså när byn firade sina högtider.

Det är känslan av färska råvaror och familjeband vi vill förmedla med våra gästers upplevelse på Arena Kolgrill.

Vi har även blandat in andra kulturer runt Medelhavet i vår meny, kanske får en måltid hos oss gästen att minnas den varma vackra kvällen på en strand i Grekland under en lugn och skön semester.

Vi som driver Arena Kolgrill har arbetat med måltidsupplevelser under hela våra karriärer. För oss är målet att vi ska bli ditt andra vardagsrum, en plats där man kan äta och koppla av helt själv, men utan att känna sig ensam, eller att ta med nära och kära för en stund gemenskap över god mat och stämning.

Vi är även mycket flexibla och ordnar det just du önskar att kombinera din måltid med. Barnen har sin egen meny med populära rätter och det går alltid att avsluta med lite glass…

s_MG_3705
s_MG_3727
s_MG_3769
s_MG_3793

Boka bord

Vi har redan märkt att det blir fullt snabbt på kvällarna på vår kolgrill. Ring gärna och boka ett bord om du har bestämt dig för en tid.

Det går även självklart bra att bara komma in, vi gör allt för att försöka ordna en plats åt våra gäster.

08-570 101 33